Leen van Zuydam vloertechniek B.V. in Dodewaard heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof vloeren. Ons werkgebied strekt zich uit in Nederland, België, Frankrijk, Italië en Duitsland. Met een ervaring van meer dan 43 jaar hebben de kunststof vloeren geen geheimen meer voor ons.

Gietvloer

U kunt bij ons terecht voor alle soorten gietvloeren zoals:

Coatingvloeren

Coatingvloeren

Deze kenmerken zich door een hoge elasticiteit en waterdichtheid, zijn anti-allergisch en makkelijk te reinigen.
Designvloeren

Designvloeren

Een designvloer kan voorzien worden van elk gewenst motief en geven zo uw interieur een eigen identiteit.
Epoxy gietvloeren

Epoxy gietvloeren

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door een extreme hardheid en slijtvastheid. De druk- en treksterkte is twee maal zo groot als beton.
PolyUrethaan gietvloeren

PolyUrethaan gietvloeren

Deze vloeren zijn in de jaren 60 ontwikkeld voor industriële toepassingen en zijn zeer goed bestand tegen chemicaliën. Deze kunsthars is inmiddels ook ontdekt door particulieren als decoratieve vloer.
Woonbeton

Woonbeton

Ook voor de aanleg van woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel de vloer hiermee bekleden alsook de wanden.

CERTIFICAAT VOOR DE AANLEG VAN ESD VLOEREN

De aanleg van een ESD vloer vraagt om een certificering waarover wij beschikken omdat dit een speciale vakkennis vereist.

ESD vloeren oftewel Electro Static Discharge zorgen ervoor dat statische ontladingen via de vloer geen schade kunnen aanrichten aan apparatuur. Deze vloeren worden door ons massaal toegepast in operatiezalen, computerruimtes en andere ruimtes waar statische ontlading apparatuur kan ontregelen met alle gevolgen van dien.

TWEE JAAR GARANTIE

Wij garanderen dat de vloer minimaal twee jaar geen tekenen van slijtage of loslaten van de hechting van de vloer gaat vertonen.

In de praktijk hebben wij ervaren dat goedkoop vaak duurkoop betekent. Daarom verwerken wij alleen materialen van topkwaliteit.

Wij hebben zoveel vertrouwen in ons kunnen dat wij op alle vloeren een garantie geven van twee jaar, mits de vloer met de juiste zorgvuldigheid is behandeld door de eigenaar. Onder deze voorwaarden wordt de vloer binnen die twee jaar kosteloos gerepareerd.

Vraag een gratis offerte aan

Hulp nodig of wilt u meer weten?

Wij adviseren u graag

De aanschaf van een gietvloer is voor de meeste mensen een ingrijpende beslissing. Gezien de te verwachten lange levensduur is een juiste keuze van belang.

Wij adviseren u graag vrijblijvend over welke vloer in uw situatie het best aan uw verwachtingen zal voldoen en voor de realisatie van uw vloer kunt u rekenen op onze uitstekende expertise. Informeert u naar de vele mogelijkheden.